Fantastiske mennesker!

Åse Granmo
Eier barnehagen, jobber som styrer i 35% stilling.
Monica S. Brennhaug
Pedagogisk leder Tidligere tilknyttet Fiplingdal barnehage.
Marthe Trælnes:)
Barne og ungdomsarbeider med 10 års erfaring fra hovedstaden:)
May Siren Hongbarstad:)
Assistent 80 % stilling:)
Åse Marie Grane
Assistent 80% stilling:)

Vi er en forholdsvis ung gjeng, med noe ulik bakgrunn som jobber her, men EN ting har vi felles: Vi har stor interesse for barn!!!

Monica Stuenes Brennhaug er pedagogisk leder. Hun har fireårig førskolelærerutdanning fra Universitetet i Nordland med fordypning i småbarnspedagogikk med "Barns medvirkning" som hovedtema. Spennende! Hun er oppvokst i bygda Skorovas hvor hennes foreldre jobbet i gruvene. De flyttet etterhvert til Trones. Rammet av den store kjærligheten flyttet hun til Fiplingdal i 2004:) Sammen med sin mann Ståle Brennhaug har hun to gutter; Johannes og Mathias.  Monica har gått musikklinja ved Olav Duun videregående skole i Namsos, med sang som hovedinstrument. Hun trakterer også tverrfløyte, piano, gitar og ukulele:) Meget opplest på pensumlitteratur tilknyttet førskolelærerutdanninga har hun svar på det meste hva angår barn:)

Marthe Charlotte Trælnes er vår fagarbeider.  Marthe er ei positiv og glad dame med sans for detaljer! Hun kreerer de lekreste bursdagskroner og har satt oss alle inn i sorteringssystemer for leker og utstyr:) Tvingende nødvendig!

Christer Grane ble fast tilsatt som pedagog fra. 01. 09. 2017. Han er en fantastisk fyr, aktiv og leken, faglig flink og glad i barn. Og ofte en pådriver for fysisk aktivitet og en god turkamerat for både store og små.

May Siren Hongbarstad er assistent hos oss. Hun har tidligere vært dagmamma i eget hjem, og har på det meste hatt 5 småbarn samtidig i heimen:) Det har lært henne at "rolige voksne" gir "rolige barn":) Hun er sannsynligvis den eneste av oss som kunne jobbet alene med hele barnegruppa....makan til ro og tålmodighet! Hun er vår egen kunstner:) Det er ikke den ting hun ikke kan! Dette nyter vi selvfølgelig godt av; både voksne og barn. Hun ser gjerne muligheter der hvor vi andre ser begrensninger! May Siren bor på Bogfjellmoen sammen med sine tre barn Eirin, Vetle og Gaute:) Når hun har fri er hun rask med å stikke til sin barndoms vakreste Holmvassdal hvor hun har sitt feriested!:)

Åse Marie Grane er også assistent i kulturbarnehagen. I likhet med May har hun mange års erfaring som dagmamma. Åse Marie er effektiv! Baker brød, rundstykker eller boller, eller gjerne flere ting på en gang og dekker frokostbordet, MENS hun tar i mot barn i garderoben, setter på ei vaskemaskin og tømmer oppvaskmaskina...pjuh! i tillegg står gjerne P3 på "full guffe" på kjøkkenbenken:) Åse Marie er virkelig et overskuddsmenneske, noe vi alle merker! "Ska e hjålp deg mæ nåkko?" og "Ja, mæn dæ kan e gjær!" er kommentarer vi ofte hører:) Når hun ikke er i barnehagen så steller hun hjemme for sin mann Jan Olsen. De har to voksne sønner; Helge og Christer:)

Nadia Almås, fra Ukraina opprinnelig, men bosatt og gift i Grane er vår faste vikar. Fra 1. april skal hun jobbe fast som assistent i 50% stilling fram til 1. august. Nadia er ei fabelaktig dame, med stor omsorg for alle rundt seg og masse godt humør! :)

I tillegg til de faste har vi to personer på språkpraksis. Maliwan Henriksen og Rushdi Hussein, fra henholdsvis Thailand og Syria beriker barnehagemiljøet med både flerspråklighet og kultur.