Fantastiske mennesker!

Åse Granmo
Eier barnehagen, jobber som styrer i 35% stilling.
Marthe Trælnes:)
Barne og ungdomsarbeider med 10 års erfaring fra hovedstaden:)
Åse Marie Grane
Assistent 80% stilling:)

Våre ansatte

Vi er en forholdsvis ung gjeng, med noe ulik bakgrunn som jobber her, men EN ting har vi felles: Vi har stor interesse for barn!!!

Åse Granmo eier og driver Karius og Baktus kulturbarnehage. Er utdannet førskolelærer med fordypning i småbarnspedagogikk, har nasjonal styrerutdanning og er nesten heeeelt i mål med en mastergrad i "Barnekultur og kunstfagpedagogikk". Åse er styrer i 35% stilling og jobber ellers som pedagog i avdelinga. 

Marthe Charlotte Trælnes er vår fagarbeider.  Marthe er ei positiv og glad dame med sans for detaljer! Hun kreerer de lekreste bursdagskroner og har satt oss alle inn i sorteringssystemer for leker og utstyr:) Tvingende nødvendig! Marthe har jobbet her siden oppstart i 2010. 

Christer Grane ble fast tilsatt som pedagog fra. 01. 09. 2017. Han er en fantastisk fyr, aktiv og leken, faglig flink og glad i barn. Og ofte en pådriver for fysisk aktivitet og en god turkamerat for både store og små.

Åse Marie Grane er assistent i kulturbarnehagen. Hun har jobbet her siden starten i 2010. Åse Marie er effektiv! Baker brød, rundstykker eller boller, eller gjerne flere ting på en gang og dekker frokostbordet, MENS hun tar i mot barn i garderoben, setter på ei vaskemaskin og tømmer oppvaskmaskina...pjuh! i tillegg står gjerne P3 på "full guffe" på kjøkkenbenken:) Åse Marie er virkelig et overskuddsmenneske, noe vi alle merker! "Ska e hjålp deg mæ nåkko?" og "Ja, mæn dæ kan e gjær!" er kommentarer vi ofte hører:) 

Martine Storvik er lærling hos oss. Et "selvgående" ungt menneske, med stor omsorgsevne og positiv innstilling. En berikelse for barnehagen. 

Nadia Almås, fra Ukraina opprinnelig, men bosatt og gift i Grane er vår faste vikar. Nadia er ei fabelaktig dame, med stor omsorg for alle rundt seg og masse godt humør! :)