Aktive barn er glade barn!

Vi jobber kontinuerlig med å fremme barns fysiske helse. En gang i uka er vi i Granehallen. Der spiller vi ball, klatrer, hopper, turner, balanserer og løper! Barna viser stor tilfredshet med denne ordningen og vi ser stor glede i barnegruppa når det er hallaktivitet.

På vårt eget uteområde har vi ulike lekeapparater: Husker, sjørøverskute med sklie, lekestue, sandkasser og gyngedyr. I tillegg til barnehagens egen lekeplass besøker vi ofte andre lekeplasser i nærområdet.

Hver fredag er vi på tur! Turen går til Tiriltoppen, Bygdetunet, Elva, Almvatnet eller til andre steder. Innenfor en radius på 300 meter har vi Idrettshall, ballbinge og Grane ILs anlegg, med både kunstgressbane og lysløype. Herlig Kul

Trofors-området er omgitt av fine turdestinasjoner og flotte turområder; det gjelder å se mulighetene!

Nå er vi i tillegg blitt en "Helsefremmende barnehage". Dette forplikter i enda større grad til variert aktivitet, inne og ute for å fremme barns fysiske og psykiske helse :)