Frokost, lunsj, fruktmåltid og bursdagsfeiringer!

I barnehagen serverer vi to måltider daglig. Både personale og foreldre er opptatt av sunt og godt kosthold.

Frokosten består av hjembakt, grovt brød. Pålegget varierer, diverse smørepålegg, kjøttpålegg, røkt laks m.m. Det er sjelden at prim og syltetøy står på bordet! Som drikke til måltidene bruker vi ekstra lettmelk og vann.

Vi har varm mat til lunsj tre dager i uka og disse måltidene baseres som oftes på fisk; fiskeboller, fiskepinner, fiskekaker osv.

Fruktmåltidet serveres ca. kl. 14.00. Vi skjærer opp et assortert utvalg av frukt; epler, pærer, banan, appelsin, mango, druer osv. Noen ganger blir frukt erstattet med yoghurt og kornblanding.

Personalet i barnehagen spiser alltid sammen med barna. Det gir både ro og kos rundt matbordet, og et godt fellesskap oss i mellom.

Bursdager blir behørig feiret! Med krone, bursdagssang og noe godt! Barna betaler ikke "kosepenger" her, da bursdagsfeiringer blir ei erstatning for enten lunsj eller fruktmåltidet. Barna får så langt det er mulig selv bestemme hva som skal stå på bursdagsmenyen!