Velkommen til Karius og Baktus

Karius og Baktus kulturbarnehage er en 1 - avdelings barnehage med plass til 18 barn i alderen  1 - 6 år. Barnehagen har tilhold i den gamle tannklinikken i Skolevegen. Her trives vi godt, både store og små! Vi har det veldig koselig, både inne og ute. Kom gjerne innom på besøk!

Besøksadresse: Skolevegen 3, 8680 Trofors

e-post: asegran@online.no

Karius og Baktus-nytt

Ledige plasser
Barnehagen har pr. 1. august 2019 ingen ledig kapasitet.
Fysisk aktivitet
Vi er en helsefremmende barnehage, og får en del støtte gjennom folkehelsemidlene. I vår har vi kjøpt inn ei motorikk-krokodille, med trapp og sklie for de minste barna. God trening og masse gøy! Denne blir fullt ut finansiert av folkehelsemidler. Supert! :)
Foreldrebetaling
Det betales for 11 måneder i året, bortsett fra for de barna som følger skoleruta, og betaler for 10 måneder.
Alle har uansett EN betalingsfri måned i løpet av barnehageåret (august 2019 - juli 2020). Denne kan dere benytte dere av når som helst. Bare gi beskjed innen den 1. i den måneden det ønskes for. De som ikke har benyttet seg av betalingsfri måned i løpet av året får automatisk betalingsfri juli (ingen giro i august).
8. sep, 2015
Helsefremmende barnehage
Handlingsplan for helsefremmende barnehage er ferdig. De ansatte har gjort en stor jobb i forhold til skjemakartlegging og styrer har utarbeidet planen på grunnlag av dette. Nå gjenstår det å få dette med i vedtekter, samt i årsplan for barnehagen :)
Karius og Baktus kulturbarnehage