Velkommen til nettsidene våre
Vi setter stor pris på at dere besøker nettsidene våre :) Her legger vi ut info, oppdateringer på hva vi driver med og bilder fra barnehagen. Legg gjerne igjen en hilsen!

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:

Skrevet av Styrer, 12. mar, 2013
Tusen takk Ingunn:) Det setter vi stor pris på å få høre <3

Skrevet av Mamman til Martine og Liveig, 11. mar, 2013
En fantastisk flott barnehage der man VET at barnet ditt blir sett. Er så utrolig fornøyd med det dere gjør. Et omsorgsfult og kreativt personal. Har ikke gått ut av døra til Karius og Baktus en eneste dag og tenkt at det var noe jeg har vært misfornøyd med. Tusen takk for at dere har tatt og tar så godt vare på mine gull ♥

Skrevet av Monica S. Brennhaug, 22. des, 2012
Vi ønsker dere alle ei riktig god jul og et godt nytt år.

Hilsen Mathias og Monica

Skrevet av Styrer, 20. okt, 2012
Da er den nye webportalen i ordinær bruk og den gamle er slettet av PBLs webmaster. Sidene vil bli oppdatert jevnlig og bildeserier vil bli lagt ut fortløpende! Håper at mange skriver i gjesteboka vår!

Skrevet av Styrer, 19. okt, 2012
Jobbe, jobbe, jobbe!!! Målet er at barnehagens nye webområde skal ferdigstilles i dag:) Veldig god og lettvint nettsideløsning gjør at arbeidet går som en lek!!!

Skrevet av Marit, 16. okt, 2012
Dette blir fine nettsider! Håper riktig mange tar turen innom sidene deres, slik at flest mulig får følge med på alt det artige dere gjør og får se alle de flotte bildene dere legger ut:) En fantastisk barnehage med positive og kreative voksne, trygge og glade barn og ei super forldregruppe.

Skrevet av styrer, 16. okt, 2012
Våre nye nettsider er under utarbeiding:) I løpet av uke 42/43 skal hjemmesiden være i full drift!